08-10-06

ardennen

Vorige week zondag was er iets gezegd geweest over weekend ardennen. Gaat het nog door of niet? Zoja, moeten we er wel aan beginnen om het te regelen, want dan zou het in november moeten, aangezien december blok betekent voor velen (of februari mss). En wie gaat het regelen? Ik heb geen tijd, heb het veeeeeel te druk me school om da allemaal te regelen, maar ik wil uiteraard wel helpen he. Meer heb ik niet te zeggen, twas gewoon even om wat meer te weten te komen hierover. :-)

Zoenie, Beffie

17:38 Gepost door Jan en Alleman in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

weekend ardennen wijs! om de traditie in ere te houden lijkt me dat wel een prettig plan. :o) heb mn uurrooster van november nog niet gezien maar ik zal zoizooo wel een weekend vrij kunnen maken. ik wil gerust iets regelen maar... wie heeft er nog allemaal zin in? en... voorkeur voor een bepaald weekend?

Gepost door: tint | 09-10-06

ja! ik wil ook wel gaan hoor! en bij voorkeur wsch wel tijdens het weekend van 1 november neem ik aan? hoewel ik niet zo goed weet of ik wel ga kunnen dan hoor, funeraire verplichtingen en miss een liesdichting.. ik laat wel iets weten zodra ik er ook meer over weet! maar voorlopig heb ik het zo druk dat ik niet eens tot onder de echorgafie geraak :)(nee, dit was functioneel zagen: zo weten jullie ook ineens dat ook ik geen ijd heb om het te regelen ;)maar ik wil natuurlijk ook wel mee een beetje helpen hoor! )

Gepost door: Kim | 10-10-06

das t'eerste dak dervan hoor ik stel voor dat jullie zulke plannen op waaristtedoen zetten zodat mensen die verhalen willen lezen en een mooi gedicht op jan en alleman gaan. en dat waaristtedoen meer functioneerd als een forum voor zaken als: waar en waneer het nu te doen zal zijn. heb het ook mega te razend druk en wil ook graag mee en kan ook nix beloven.
zet het op waaristtedoen en we zien wel wie zich geroepen voelt

Gepost door: lieke brood | 16-10-06

idee* we kunnen ook een weekend afspreken om met zn allen de jéRö te gaan bezoeken in wayni! zijn huisje is wel niet zo extreem groot maar wel gezellig.. dan nemen we luchtmatrassen, gezelschapsspellekes, stevige wandelschoenen mee en wijn. jéRö en anderen, wat denken jullie hiervan?

Gepost door: tint | 23-10-06

Aangezien niemand zich echt geroepen voelt om het te organiseren, denk ik dat tints voorstel realistischer is... Misschien kunnen we op dit weekend wel eens kijken of we in de zomer samen ergens heen kunnen (dan hebben we alle tijd van de wereld om iets te regelen)... Enkel het weekend van 4 en 5 november ben ik volgende maand niet vrij!

Gepost door: Edwin | 23-10-06

De commentaren zijn gesloten.