21-08-06

op reis

 

Hallo, hier is Steffie met een denderend voorstel!!! Hou je oogjes open en je adem in, want hier komt het... nee, het is ni zo speciaal ofzo eigenlijk, maar er is zo al kei regelmatig over en weer gefluisterd dat we eigenlijk nog eens met zen allen op vakantie moeten gaan. En omdat iedereen daar meestal wel veel zin in heeft, maar er nooit iets concreet wordt afgesproken of geregeld, zal ik mij kandidaat stellen. Het is mss een beetje vroeg :-), MAAR als er veel mensen mee willen gaan en als we het allemaal willen regelen en als nog vanalles, kunnen we er maar beter zo snel mogelijk aan beginnen.

Awel, mijn voorstel was misschien een huisje te huren in Frankrijk ofzo of een chalet (of twee, als we met veel zijn) op een camping. Er zijn mensen die niet op dezelfde plaats willen blijven, dus kunnen we ook één week ergens iets nemen en een andere week ergens anders, als je een leuk plaatsje hebt, kan je op een week veel bezien en dan maakt het niet uit dat je op dezelfde plaats zit, of wel?

Lalalaaaaaa, juli is mijn maandvoorstel, wegens de tweede zit.

Awel, laat iedereen maar iets weten, dan kunnen we eraan beginnen. Als jullie liever niet met zoveel weggaan en alleen met je lief ofzo willen gaan, no offence, dan ga ik ook terug met mijnen aboriginal poepen in de boskes in de middle of nowhere ( als hij als em terugkomt van australie genen langen baard heeft en vieze manieren, want dan ist tegen dan gedaan :-))

 Tint en Steffie in Frankrijk

 

 

17:28 Gepost door Jan en Alleman in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

:-) wat een babefoto :p

Gepost door: lord cms | 22-08-06

Hey Steffie Ik heb met Oliver en Dieter ongeveer hetzelfde idee gehad! Wij dachten aan Italië (maar dat zijn details he ;-)? Ik steun uw voorstel dus volledig en tis inderdaad ook nodig dat zeer ver op voorhand te plannen. Bij mij leeft ook wel de twijfel dat ik ook heel graag nog eens met m'n vriendinneke alleen eropuit wil, maar mischien valt dat te combineren (ik krijg volgend jaar immers voor de eerste keer vakantiegeld!)? Allez, in ieder geval... Tof idee!

Gepost door: Edwin | 22-08-06

jaaaaa! ook ik ben enthousiast over het idee!! stel dat ik eind juni TEN LAATSTE terug ben van nieuw zeeland dan kan ik nog minstens enkele weken interimjob doen en mee dat reisje maken. tralala*

Gepost door: tint | 22-08-06

wauw super!!! Ja, Italië is maar een detail he :-) Leuk dat ik al weet dat jullie meewillen. Misschien kunnen we een blog beginnen met alles wat we vanaf nu tot dan plannen? :-D haha

Gepost door: steffie | 22-08-06

De vrees zit er weer dik in! Jammer genoeg zit ik alweer met teveel plannen in mijn hoofd voor volgend jaar,dus ik vrees ervoor dat ik daar niet zal kunnen bij zijn.

Gepost door: Thomas | 22-08-06

vakantieplannen voor plannen kan je naar waaristtedoen e :p lol en wie mee gaan skien voor geen geld mag mij contacteren want het plan loopt al 1ste week van aprilse paasvakantie 2007! ik en mijn zus en friends huren een chalet en gaan tegen de sterren op skien... en mijn lief gaat ook mee moeten dit jaar :) tenzij hij ook nen lange baard krijgt :p
en kwil ook zeker richting italie eigenlijk... frankrijk is zo... done :) now we want more!!! we want tzuiden! cyprussen! en bello's!(aja en tlekker eten is ook wel belangrijk)
en voor degenen die met vriendje en vriendinnetje alleen willen kunnen vanwaar we zitten het ook afbollen en ergens anders gaan vandaaruit he

Gepost door: lieke | 23-08-06

ik weet mischien een vakantie woning,... In de ardennen staan voor die da willen een weekendje van maken,... voor de vakantie pas ik wel, den deze is nen egoïst (geworden) en reist 1) alleen 2)met de Animales cruw met eventueel een toekomstige animaltiet :D 3)nog eentje dak nie aan ulle neus ga hangen :)

PS: @Tint en Nelle gingen jullie afspreken voor september ergens rond mijne verjaardag?
@al de rest: ge zijt uitgenodigd op een feestje daar dat eigelijk geen feestje is, regel het met tint en nellebel, nix moet of wordt verwacht, tis enkel een gelegenheid ;) eigen eten en drinken meepakken(ik zal wel iets in huis hebben maar weet nie voor hoeveel) big smiles opzetten en gewoon is checken waar ik woon EN ik zal ineens DE ECHTE reisverhalen doen (ipv die samenvattin op blog)
@tint: vergeet nie uw verliefdheid en 'onderwerp van' mee te pakken he ;)

Gepost door: jero-with-inner-peace-child-and-music | 28-08-06

De commentaren zijn gesloten.