04-08-06

Stringeman

Jullie weten allemaal dat ik net terug ben van Portugal, net zoals Wannes en Nelle dat ook zijn. Wel, wat heb ik geleerd over de mensen in Portugal? De oudere mannen in Portugal zijn vettig en goor. Je hoort ze al van ver rochelen, ze blijven namelijk gaan tot hun fluim de rand van hun lippen bereikt, om dan die lieflijke fluim richting straat/stoep/grond te sturen. Je hebt natuurlijk pech als er net zo iemand in de tent naast jou slaapt op de camping. Bij 'rustig wakker worden in Portugal door de krekels en de vogeltjes' had ik me toch iets anders bij voorgesteld. Maar kom, laten we daar niet te lang bij stilstaan, ik heb namelijk ook ontdekt dat er niet alleen vieze fluimmannen rondlopen in Portugal, maar het loopt er ook vol schrale dappen. Ze staren je aan alsof je een buitenaards wezen bent (in het begin dacht ik nog dat iedereen mij daar heet vond, maar bij nader inzien weet ik het toch zo goed niet meer), vaak stinken ze naar de drank en ze zijn ook niet beschaamd om je na te roepen. Maar al bij al zijn al deze mannen toch altijd bereid je te helpen, waar je ook bent, van welke planeet je ook komt en hoe je er ook uitziet, allemaal willen ze je wel helpen. De één met een zure-alcoholadem, de ander met een fluim in zijn mond en nog een ander met zijn ogen op je tieten gericht, maar helpen zullen ze.

Dan de jongere generatie. Al de meisjes lopen op strand rond in monokini en string. Grote tieten, dikke tieten, lelijke tieten, muggentieten,... alle vormen en formaten, niemand schaamt zich over hun tieten. dan het stringgedeelte, appelsienenhuid, geen appelsienenhuid, vetrollen, supermager, bruin, bleek, iedereen wilt zijn poep of kontje laten zien. En stuk voor stuk vinden ze zichzelf de lekkerste en de knapste.

De kerels beschikken over een arrogantievermogen om U tegen te zeggen. Zwart haar met potten gel in, lang zwart haar naar achteren gekamt, diamanten oorbellen en zo'n stoere loop, waarbij de armen gevaarlijk langs het lichaam zwaaien zijn daar schering en inslag.

Eén dag hadden we daar afgesproken met onze chauffeur die ons naar Portugal had gereden, die man was 66 jaar oud en ging minstens twee keer per jaar naar Portugal. We gingen richting strand, supermooi, wit zand en helderblauw water. Bleek toch dat die kerel de hele essentie van het strandgebeuren in Portugal verkeerd begrepen had zeker? eerst trok die zijn t-shirt uit, mja, een bovenlichaam van een 66-jarige he, veel uitleg moet ik daarbij niet geven. Toen trok die zijn broek uit, en langzaam maar zeker kwam het tevoorschijn: een kleine, zwarte, blinkende string!!!

 

Ik heb er foto's van, maar die bespaar ik jullie :-)

Met vriendelijke groeten, Steffie

15:10 Gepost door Jan en Alleman in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

hier met die foto's van die string!!
heu van al die tieten bedoel ik natuurlijk!!!

Gepost door: lord cms | 04-08-06

reiskriebels en zonneschijn heej stef!

jouw schrijfsel brengt me aan het lachen. het zal wel een prachtige maffe reis geweest zijn! zelf ben ik er 2 keer geweest en net als jij heb ik er ontzettend mooie en avontuurlijke herinneringen aan. portugal is een land om verliefd op te worden! de reis die ik 3 jaar geleden met dieter maakte stak ook vol met hilarische momenten. vorig jaar met nelle ook veel zotte en tegelijkertijd enorm hulpvaardige mensen ontmoet. zo'n reis bevat niet alleen gekke en leerrijke tintels maar ook bijzondere, onvergetelijke ervaringen.

reizen... het laat de zon schijnen in je hart!

Gepost door: tint | 05-08-06

leuke bende al die foto's op je blog. Het lijkt alsof al die mensen stuk voor stuk de max zijn. Allesbehalve rochelende portugezen!

Gepost door: tilde | 06-08-06

portugal het land waar iedereen zit behalve wij als ge gore verhalen verteld willen we gore foto's! :D

Gepost door: lieke brood | 07-08-06

ondergang van jan en alleman oei! oppassen wat je zegt lieke. sebiet verdrinken we met zn allen nog in een zee van strings. :op hmm.. waarschijnlijk is het dat wat lieke wil bereiken. ;o)

Gepost door: tint | 08-08-06

De commentaren zijn gesloten.