03-07-06

Er was eens een samenzijn om een heuglijk feit te vieren,...

Alwaar er dusdanig gefeest werd. Bij toerbeurt werd er geZweefschijfindenanderezijntentwedstrijd, geBallekeoverhetnetkletsent, geFrisgezettedochbrandendevloeistoftotzichnement, geMondelingmeedelenvanverhalendiemooierklinkent en ook nog een beetje geLawaaimakenopdaartoevoorzienevoorwerpend.
De positieve uitkomst: het in elkaars gezelschap zijn van meestendeels genoegen verschaffende, zelfstandig optredende menselijk wezens, die onderling behoorlijk congrueerden.

De mate waarin of wijze waarop deze verschillende personen bij dit gegeven een harmonisch geheel vormden, kan men slechts voorstellen met woorden als een voortbrengsel van de beeldende kunsten waar de kunstenaarshand werd geleid door het inwendig gevoel dat tot aangenaam handelen aanspoort.

Zou het mogelijk zijn dat onzer aller kompaan,  Nelle's kloris, diegene wiens achternaam zoveel meer betekenis heeft door toedoen van zijn manen, de "moedige leeuw"(leon hard),
emitteert zijn nimbus van zijn astraallichaam werkelijk zulks een optimisme dat het positivisme geen vat meer heeft op zijn omgeving? Ik hoop dat de welgeëerde lezer hier nog met het verstand kan volgen, daar ik een ambivalent begrip gebruik, waarbij ik doel op de filosofische strekking die niets te maken heeft met optimisme, doch veel met het gebrek aan degelijke kennis over wat slechts door ingewijden of openminded mensen doorgrond kan worden.

Ach ja, gelieve me te pardonneren. Ik laat me gaan in deze kolder van zeer complex samengesteld en daardoor moeilijk te doorgronden zinsconstructies waarin ik enkel poogde een dankbetuiging te richten tot, staat u me toe te zeggen, iemand waarvoor camaraderie prevaleert voor eigenbaat.

Of om het met mijn eigen spraakklanken dit woordenkraam te resumeren:

<= HELD!

Greetzz,... J.K.

 

Picture: Our King (of Summer) Richard LiONhARd

 

18:40 Gepost door Jan en Alleman | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Mercie, ge hebt het zowaar ongelooflijk mooi en moeilijk verwoord. Daarom deze simpele woorden: Jérö, gij in mijn hartje!
x

Gepost door: leeuwenhartje | 03-07-06

't Is de waarheid! Knap doch moeilijk geformuleerd door eerwaarde Jero: het was inderdaad een fijne avond ten huize Leonard! Bedankt aan zowel Wannes als Jero voor een fijne avond!

Gepost door: Edwin | 05-07-06

sunshine ook al kon ik er niet zo heel lang blijven door mijn nachtwerk, ook ik vond de summerparty bij wannanas een prettige bedoeling! deze ochtend heb ik de prenten van het festijn bekeken en er verscheen meermaals een glimlach op mijn gezicht!
jéRö en nelle, nog eens bedankt om te vervoeren.

Gepost door: tint | 05-07-06

Portugal Groetjes uit Portugalland! Het is hier fantastisch mooi,vol toffe mensen en zotte avonturen... Als ge allen van de vakantie geniet zoals wij nu hier aant doen zijn dan ist meer dan goe :)

Gepost door: Wannes | 23-07-06

hej wansie! samen met J.Kroel en nelle heb ik net al jullie portugal prenten bekeken... WAUW!!! het was blijkbaar een super leuke vakantie! :o)

kusje van tint die nu met jouw liefje en kroel op restaurant gaat

Gepost door: tint | 01-08-06

Het was gisteren erg leuk om jullie nog eens te zien! Momenteel ben ik met volle moet bezig moed te verzamelen om terug te beginnen studeren voor de herexaampjes... Stap 1 van de blok dus :)

Gepost door: Wannes | 02-08-06

De commentaren zijn gesloten.