27-06-06

Laatste loodjes...

Jah jero, ne frisbee doet minder zeer aan uw poep(meestal toch). Verdikke ik ben het leren kotsbeu, de laatste loodjes fysica wegen gelijk ne molensteen rond mijne nek. Kheb bijna zoiets van: ik rij terug :) Maar da zou stom zijn, kben nu al zo ver... Jero en Nelle, woensdag, dan gaat het (sport)kot te klein zijn voor ons! Al wie zin heeft om in de festiviteiten te delen... 28juni, morgen, ook wel woensdag, dan zijn de examens hier in Leuven gedaan en wordt er ook ne verjaardag of twee gevierd! De dag erna is het niet in Leuven, maar in werchter te doen: hete pepers en manu -> we komen er aan! Om dan als kers op de taart, zaterdag met een gezellig tuinfeestje te eindigen! Nog even dit: - Nen hele dikke mercie voor mijn Nelleke die echt een mega sjoeke is voor mij, ondanks da we elkaar veel hebbe moete misse dees examens...- Ook nen dikke mercie voor el Jérö die mij ook erg gesteund heeft in deze moeilijke tijden.

00:06 Gepost door Jan en Alleman | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Getekend, Wannes
Ps. Ik was het ook ni.

Gepost door: wannes | 27-06-06

een briefje voor wannes dag wannes!

gisteren was ik nog in leuven, daar had ik afgesproken met een zekere karry die haar donderdag-dagticket voor rock werchter aan mij wou verkopen. :o) nadien heb ik uren door de leuvense straten gewandeld, de reden dat ik je niets heb laten weten is dat ik je niet wou storen tijdens jouw ijverige blokuren. in een koffiehuisje zat ik op mn eentje te genieten van een expresso aroma di amaretto. een koffie gearomatiseerd met amandelsmaak, gemengd met kleine stukjes amandelaroma. hmm... de drie boeken die ik gisteren kocht ga ik vanavond bekijken. één van de boeken gaat over één van de beroemdste vertegenwoordigers van de art nouveau. alphonse mucha zijn kunstwerken zag ik al eerder in een museum in praag, samen met tim in september 2004. kim gaat het boek zeker ook wel mooi vinden. in de slegte kocht ik ook een boek over elfen. (teken -en schildertechnieken)hoe kan ik de helderheid en elk klein detail weergeven van een figuur dat zo klein is dat ze in de palm van mijn hand past? dankzij het boek kom ik zoiets te weten... :o) het kleurenadvies beloofd mij zachte en levendige tinten te creëren, ideaal voor het schilderen van de elfenwereld. dat beloofd! het laatste boek kocht ik in de fnac: 'the rough guide to new zealand'. het staat vol praktische tips die zeker van pas zullen komen als ik binnen een half jaar in het land van mijn dromen aan het vertoeven ben.

*vreugde*

de examens zijn bijna voorbij. nog eventjes doorzetten! ik zie je waarschijnlijk woensdag.
ook veel succes toegewenst voor ons kimpie! x

p.s.: tintieplannen voor vandaag:
* sebiet een sollicitatiegesprek voor nachtwerk vanaf september
* samen met steffie op ziekebezoek bij julie
* muurklimmen met jéRö
* lezen

Gepost door: tint | 27-06-06

woensdag Kom je mee feesten, Tint?

Gepost door: wannes | 27-06-06

misschien wel! woensdag ga ik met mijn collega's heel de dag wandelen in het het verdronken land van saeftinghe. rond 20u zouden we terug zijn en als mijn voeten dan nog redelijk blijnvrij zijn neem ik dezelfde avond nog een trein naar leuven. kheb wel zin in een feestje!

Gepost door: tint | 27-06-06

U R welco-M da was al.

Gepost door: J. Kroel | 27-06-06

super zou erg leuk zijn als je mee aanwezig zou zijn bij dit spetterend festijn, dus hopelijk heb je genoeg eelt aan je voeten om een stevige wandeling af te kunnen <:o)

Gepost door: wannes | 27-06-06

mijn sjoeke wannes nu de exaampjes gedaan zijn kunnen we er eindelijk een lap op geven!ik vond werchter super,nu nog een leuk feestje bij jou en dan kunnen we uitkijken naar portugal....liefste wannesje ik zie je mega graag!!

Gepost door: u liefje | 30-06-06

De commentaren zijn gesloten.