26-06-06

Detectivebureau Kwistetal

Om de speurneuzen onder jullie te begeleiden in hun zoektocht naar de toch ietwat mysterieuze medeblogger/hacker geef ik jullie een eerste vage richtlijn. Jullie kunnen bedenkingen over eventueel verdachte suspecten posten zodat iedereen de kans heeft zijn steentje mee te dragen in de zaak Mister X.

Veel geluk en uitpluisgenot!

Dieter in (veggie)burger

13:29 Gepost door Jan en Alleman | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

P.I. Ik mag toch stellen dat mijn ambities toe te treden topt het edele ambt der privé-detective tot op heden steeds werden geruggesteund door een aangeboren buikgevoel voor het oplossen van mysteries!

Derhalve zal ik ook deze zaak trachten op te lossen:
Dieter merkte reeds attent op dat het bericht gepost werd op vrijdag 23 juni jongstleden omstreeks half acht! Dit is zeer zeker waardevolle informatie in het licht van de zoektocht naar de mysterieuze poster!
Volgende mensen kunnen derhalve worden uitgesloten:
Mezelve, Kim en Tinne zaten samen in de auto op weg naar het onooglijke gehucht dat de naam Weert draagt!
Mister O. was reeds ter plekke in aller ijl kunstwerkjes aan het ophangen met een vedette in de ene hand en een artistiek hoogtepunt in de andere!
Fomas, de vegetariër Dieter en zijn eega zaten reeds een uur op de fiets onderweg van Reet naar Nergens (aka Weert)...
Blijven nog over: Anoukje, Rafke, Nelle, Wannes en Jero...

Tweede verdoken hint: de mysterieuze blogger gaf in de reactie op fozzy's post blijk van een gedegen anatomische én medische kennis!! Nog slechts twee mensen blijven over: Wannes en Jero waarbij mijn buikgevoel ontegensprekelijk Jero als dader aanwijst!

Quod erat demonstrandum!

ps moest ik er toch ongelooflijk naast zitten, ik heb hier enorm veel werk op mijn bureau liggen en kan me derhalve slechts op amateuristische basis toeleggen op mijn ware passie!

Gepost door: Ed (zonder Fozzy want die zit thuis in de zetel terwijl zijn baasje werkt) | 26-06-06

P.I. ² Ik heb zonet uit vertrouwelijke bron vernomen dat bovenvermelde Wannes Leonard in het bezit zou zijn van het paswoord van deze blog! Bedroog mijn buikgevoel me dan toch? Speelden de oprispingen die het weerbericht me toebracht me nog steeds parten?
Feit is en blijft dat Wannes nu wel hoofdverdachte nr. 1 wordt!

En nu moet ik echt, echt, echt terug aan het werk...

Gepost door: Ed nog eens! | 26-06-06

Detectivebureau Kwistetal Het mysterie werd kennelijk uit de doeken gedaan door Edwin en hij wint hierdoor de handige neushaarepileerschaar! Wij uiten bij deze onze dank aan de trouwe lezers/spelers van dit spel voor u aangeboden door Kwistetal Productions.-Detectivebureau Kwistetal--- een spel van de Nationale loterij. Alle door ons bedrijf genoemde feiten, wetenswaardigheden en roddels zijn fictief totdat het tegendeel onomstotelijk is bewezen. Overeenkomsten met bestaande personages en/of gebeurtenissen berusten op louter toeval en niets dan toeval. Evenals eventueel sterke gelijkenissen met bestaande personages en/of gebeurtenissen op aanwezig beeldmateriaal. Desondanks waarschuwen wij direct betrokkenen en belanghebbenden voor mogelijk schokkende beelden en/of onthutsende teksten. Wij nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor op de door ons gepubliceerde zaken en wensen dan ook niet op enigerlei wijze aansprakelijk te worden gesteld.

Gepost door: Dieter | 26-06-06

Maar alez, ik was die bewuste avond zeer intensief bezig met mijn examen sport-psychologie te blokken, waarvan ik namelijk de dag erna examen had. Getuigen hier te Leuven kunnen zeker bevestigen dat ik tot tien uur in de bibliotheek heb zitten leren. Laat het dus duidelijk zijn dat ik helemaal geen tijd zou hebben gehad om zoiets te doen.
Khad anders wel zin om al eens iets te posten, maar ik geraak er ni helemaal wijs uit...
Mja, kben eigelijk ook wel benieuwd wie deze mysterieuze persoon zou kunnen zijn! Hopelijk laat hij snel nog wat tips achter,die mij buiten verdenking stellen, want das ni tof.
Groetels mensen en zeker komen den 1e Juli nr het feesje te wint watelijne waver ;)

Gepost door: Wannes | 26-06-06

De commentaren zijn gesloten.