23-06-06

de zee

aan alle jannemanne die dit weekend niet naar het gratis festivalletje in namen gaan: wie heeft er zin om mee te gaan kamperen en zotte, leuke, dolle, zonnige dingen te gaan doen aan de belgische kust? ik ga met steffie en jelle, tegenwoordig beter gekend als beffie en sexy. misschien gaan ankiespankie en trendy wendy ook wel mee. we vertrekken zaterdagochtend en komen zondagavond terug! de keuze van het kuststadje is nog niet bepaald, ik verwacht vandaag nog een smsje van steffie. ik ben ook nog op zoek naar een tentje... de mijne is vorige zomer gesneuveld door de wind in portugal.

tsjaauw!!
tot vanavond-groeties van tint

speciaal voor edwin het weerbericht, niet voor vandaag maar voor het weekend in oostende:

Morgen 
Zwaar bewolkt
Kans op neerslag: 5%
Temperaturen:
Min : 11°
Max : 24°
Wind
O, 15 km/h
Zondag 25
Regenbuien
Kans op neerslag: 40%
Temperaturen:
Min : 15°
Max : 22°
Wind
NO, 20 km/h

10:02 Gepost door Jan en Alleman | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

sniff kheb net eens naar kimpie gebeld, ze moet nog studeren voor 2 examens dus ze zal jammer genoeg niet mee kunnen gaan kamperen.

Gepost door: tint op het werk | 23-06-06

Spijtig! Ja, wees maar zeker dat wij het enorm spijtig vinden het tweede georganiseerde kustuitje van het jaar ook al te moeten missen! Hopelijk kunnen we volgende keer wel!
Tot vanavond bij de kunst van de mysterieuze meneer O.!

Gepost door: Ed (zonder Fozzy) | 23-06-06

ik vind het gewoonweg zo ... spijtig, dat ik er gewoon niet meer aan wil denken!
ander onderwerp aub! :)
(economie misschien?)

Gepost door: kim | 23-06-06

oooh en nelle kan ook al niet mee want ze moet werken dit weekend.
nellebel, ik wens je een tof weekend toe, ik zal je missen dit weekend! en kim, veel blokenergie toegewenst! ik zal je vanavond een moedgevende knuffel geven. ;o) ed, ik weet niet wat jouw plannen zijn maar ik veronderstel dat jij je liefje gaat steunen. doe dat goed hè!
anoukske zal ook nog moeten blokken zeker? den dieter en fomas zullen richting namen fietsen... en de raf... die ga ik sebiet eens een bezoekje brengen, zo wordt die jongen ook op de hoogte gesteld van de kustplannen.

hela mister o, ga jij niet mee naar de zee?

Gepost door: tint die dankzij een sympathieke lift van een schapenboer met een mercedes die in de walkiers danst en een fixe legerdienst achter de rug heeft snel thuis geraakt is na haar werk | 23-06-06

De commentaren zijn gesloten.